Home
Kabels
H07RN-F Rubber kabel
Installatiedraad
Populair
Toepassing
Keuzehulp
Over Athilex
Nieuws
Contact
Kabel specialist voor de zakelijke markt Assemblage Gratis levering Benelux vanaf €250,-

Nieuw in ons assortiment

Installatiedraad

De vraag naar hoogwaardige installatiedraad groeit enorm, wij besluiten om de markt te volgen. Ons assortiment bestaat onder andere uit hoogwaardige B2CA, CCA of ECA brandklasse installatie draden.

De H07Z1-K is een flexibele hallogeenvrije installatiedraad UV bestendig die speciaal ontwikkeld is voor buiten installaties en voor installaties op plaatsen waar een hoge CPR brandklasse gevraagd is.

Deze kabels zijn UV bestendig volgens Europese norm en zeer geschikt voor buiten installatie door onder andere de vertinde kopergeleider.
Wij leveren deze kabel in mooie 100 meter doosjes of in 500 of 1000 meter haspels, voor grote projecten kunnen we zelfs op 5 Kilometer haspels aanleveren.

Daarnaast is ook de H07V-K PVC leverbaar, deze heeft een ECA brandklasse. Dit type is ruim uit voorraad beschikbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren.

Om ons assortiment volledig te maken hebben wij naast de flexibele installatiedraad ook de H07Z1-R met blank koper geleider in brandklasse B2CA of Eca.

Deze halogeenvrije kabels zijn uitermate geschikt is voor installaties in laagspanning installaties, woningbouw of utiliteitsbouw en zijn direct beschikbaar uit eigen voorraad.