Home
Kabels
H07RN-F Rubber kabel
Installatiedraad
Populair
Toepassing
Keuzehulp
Over Athilex
Nieuws
Contact
Kabel specialist voor de zakelijke markt Assemblage Gratis levering Benelux vanaf €250,-

De gloednieuwe product folder!

Waarom een product folder?

Doordat wij een grote voorraad aan producten aanbieden kan het voor een nieuwe klant en soms voor een bestaande klant onoverzichtelijk overkomen als wij deze aan hun introduceren. Dit is natuurlijk niet efficiënt en daardoor konden wij in een korte tijd slecht laten zien welke producten wij in ons assortiment hebben. Natuurlijk staan bijna al onze kabels op de website maar toch bleven er vragen over verschillende kabels.

Hierdoor hebben wij een oplossing proberen te bedenken om klanten snel en overzichtelijk de belangrijkste kabels te introduceren.  De oplossing was de product folder die wij digitaal naar klanten kunnen opsturen of fysiek overhandigen aan klanten die geïnteresseerd zijn in de producten die wij aanbieden.

In deze folder staan niet alle kabels maar wel de kabels zoals de H1Z2Z2-K DCA en CCA solar kabels of de H07V-K kabel dit is een kabel met een klasse 5 koper draad en wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld meterkasten.

Naast de kabels staan ook alle dimensies van elke kabel overzichtelijk in een tabel bij de desbetreffende kabel. Zo kunt u goed zien of de kabel die u zoekt in ons assortiment zit, zo niet kunt u deze altijd aanvragen bij ons. Ook staat er bij elke kabel de eigenschappen en wat voor een soort kabel het is.