Home
Kabels
H07RN-F Rubber kabel
Installatiedraad
Populair
Toepassing
Keuzehulp
Over Athilex
Nieuws
Contact
Kabel specialist voor de zakelijke markt Assemblage

Stuurstroomkabel (YSLY)

Gepubliceerd op: oktober 21, 2024

Stuurstroomkabel (YSLY)

Stuurstroomkabel (YSLY)

Bij Athilex hebben we onze voorraad van stuurstroomkabels van het type YSLY-JZ flink opgeschaald om aan de toenemende vraag te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor industriële toepassingen of automatiseringsprojecten, wij staan klaar om u snel te voorzien van kwalitatief hoogstaande kabels die voldoen aan de strengste eisen.

Ook verkrijgbaar in DIN47100.

Wat is de YSLY-JZ kabel?

De YSLY-JZ kabel is een flexibele stuurstroomkabel die vaak wordt gebruikt in industriële en technische omgevingen. Deze kabel bestaat uit fijnaderige koperen geleiders die omgeven zijn door een PVC-isolatie en een grijze PVC-buitenmantel. Wat de YSLY-JZ kabel bijzonder maakt, is de nummercodering op de aders en de aanwezigheid van een nuldraad (JZ), wat een snelle en eenvoudige identificatie van de draden mogelijk maakt.

Toepassingen

Deze kabels worden vooral gebruikt voor het aansluiten van machines, schakelkasten, en in de automatiseringstechniek. Dankzij de flexibele structuur zijn ze eenvoudig te installeren, zelfs in ruimtes waar veel bewegingsvrijheid vereist is. Bovendien is de YSLY-JZ bestand tegen olie en chemicaliën, wat hem geschikt maakt voor gebruik in zware industriële omgevingen. Kortom, de YSLY-JZ kabel biedt een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen waarbij een hoge mate van flexibiliteit en duurzaamheid essentieel zijn.